Welkom in ons derde kleuterklasje!

 

Kom maar eens een kijkje nemen in onze ruime, sfeervolle klas.
Elke dag zitten wij gezellig samen in de kring: een verhaal beluisteren, een liedje of versje aanleren, een spelletje spelen, tellen, rijmen,… Dit doen we steeds met heel de klas samen.

 

Tijdens het hoekenspel kunnen we met griezelinsecten, ridders en kastelen, boerderijdieren, blokken….spelen. Dat vinden we super leuk.

 

Spelen in de zandtafel vinden wij heel leuk. Als we zand op de grond gegooid hebben moeten we het natuurlijk terug opvegen!

 

Onze winkel ziet er nog wat leeg uit. Maar kopen, verkopen, wegen, schrijven, stempelen met letters en cijfers, het inkijken ven reclamefolders,… dat doen we hier allemaal.

 

In het rustige hoekje mogen we een werkblaadje maken naar keuze.pompom

 

Aan de overige tafeltjes in de klas spelen we met plasticine, doen we een gezelschapsspelletje, een opvoedend spel, maken we een werkblaadje of een puzzel,….

 

Pompom neemt graag deel aan onze kringactiviteiten. Hij maakt veel foutjes, dan verbeteren we hem. We komen naar de klas om te leren dus foutjes maken mag.

 

Kom gerust eens een kijkje nemen.
Je kan ook altijd eens een kijkje nemen op onze blog!

 

Veel groetjes, juf Gerda.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.